APPEGRUNDENS ETAPPER

Kom først på toppen af Appegrunden hvor der er højt til himlen. 

Vælg imellem 82 byggegrunde i Tommerup St. på mellem ca. 700 og ca. 1.400 m2, hvor du får udsigt til at bo godt. Uanset om du foretrækker, at dit nye hjem skal have ét eller to plan, har du mulighed for at bo naturskønt men samtidig i en velfungerende og god satellitby i vækst.

I etape 1 udbydes der 38 unikke grunde som efter godkendelse af lokalplan er klar til byggemodning, og efterfølgende klar til overdragelse. Den efterfølgende etape bliver byggemodnet i takt med at grundene sælges. 
Se ledige grunde på grundoversigten.

Grundene har en bebyggelsesprocent på 30% og der må bygges i 2 etager i op til 8,5 meters højde. Bygningshøjden afsættes udfra fastsat niveauplan i hver enkelt byggesag. Solfangere/solceller på bygningens tage må opsættes jf. lokalplanens retningslinjer. Den nye lokalplan 3.1-18 er godkendt og sendt i offentlig høring i 4 uger frem til d. 3. november 2022. Find mere information i lokalplanen her.

Det er ikke byggepligt på grundene så du har mulighed for at købe grunden og bygge drømmehuset når tiden er helt rigtig.

Udsigten og beliggenheden på Appegrunden skal opleves med egne øjne og sanser, så kontakt os på 64762164 for en fremvisning og bliv en af de første til at vælge en byggegrund i det nye kvarter.

KONTAKT

Kontakt os for mere information omkring området og de forskellige muligheder det byder på.

Der er mulighed for opskrivning på interesseliste – send os en mail på kontakt@miljo-bo.dk eller ring til os på 64 76 21 64. Du/I er også velkommen til at skrive en mail eller ringe til os for yderligere information om projektet på Appegrunden.